NEW WORKSHOP: Schiedam, The Netherlands 15 June 2019

-ENGLISH VERSION BELOW-

NIEUWE WORKSHOP: Schiedam, Nederland
15 juni 2019 10:00 – 17:00 uur

Kinship: verwantschap (v.) Relatie tussen natuur, persoon, interesse of gemeenschappelijke oorsprong.

KINSHIP WORKSHOP onderzoekt onze relatie tot de natuur, het landschap en andere dieren door middel van het lichaam, beweging en reflectie.

De dag begint in de bewegingsstudio met een fysieke opwarming en enkele oefeningen om de zintuigen wakker te maken. Daarna gaan we met de fiets richting Broekpolder (neem je eigen fiets mee of huur er een op het station van Schiedam) voor de rest van de dag. In het park zullen we solo en met de groep onze relatie met de natuur en andere dieren verkennen en verruimen. We eindigen met reflecties op de dag.

Workshop-facilitator Tom Goodwin heeft een achtergrond in somatische bewegingspraktijk, lesgeven en faciliteren. Kinship Workshop put uit verschillende technieken die in de natuur zijn ontwikkeld, en de tijd die Tom Goodwin doorbracht met andere dieren, zowel in dieren opvang locaties als in het wild.

Breng warme en comfortabele kleding mee om zowel binnen als buiten te bewegen, regenkleding (de workshop zal doorgaan zowel bij regen als bij zonneschijn), schoenen die geschikt zijn voor buitenactiviteiten, een waterfles en een lunchpakket.

Deze workshop is in het Engels.

10 PLAATSEN BESCHIKBAAR (minimaal 6 deelnemers)
WORKSHOP PRIJS: € 45
– Met 10% van de netto workshop kosten wordt een wisselend goed doel ondersteund (meer informatie HIER)
** Om te RESERVEREN klik HIER **

Lees voor meer informatie over de workshop de pagina OVER en VOOR DEELNEMERS in het hoofdmenu van de website.


-ENGLISH VERSION-

NEW WORKSHOP: Schiedam, The Netherlands
15th June 2019 10:00-17:00

kin·ship n. Relationship by nature, character, affinity or common origin.

KINSHIP WORKSHOP investigates our relationship to nature, landscape and other animals through the body, movement and reflection.

The day will start in the movement studio with a physical warm-up, some movement practices and some exercises to wake up the senses. We’ll then head out towards Broekpolder by bicycle (please bring your own or rent one from Schiedam station) for the rest of the day. In the park, we will explore solo and group activities that expand how we relate to nature and other animals. We will finish with reflections on the day.

Workshop facilitator Tom Goodwin has a background in somatic movement practice, teaching and facilitation. Kinship Workshop draws from various land-based practices and his experiences of spending time with other animals both in sanctuaries and wild encounters.

Please bring warm and comfortable clothes for moving in both indoors & outdoors, a waterproof layer (the workshop will go ahead rain or shine), footwear suitable for outdoor activities, a water bottle and a packed lunch.

The workshop will be delivered in English.

10 PLACES AVAILABLE (6 participants minimum)
WORKSHOP FEE: €45
-of which 10% of the net workshop fee will support a rotating charitable cause (more information HERE)
** For BOOKING click HERE**

For more information about the workshop, please read the ABOUT and FOR PARTICIPANTS pages from the top menu on the website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s